NeedQQ Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Cześć, nie grałem jakiś czas w LoL'a a konto sprzedałem, założyłem teraz nowe i zaczynam je sobie levelować ale nie wiem czemu od początku założenia konta mogę grać tylko dziesięcioma cały czas takimi samymi postaciami mimo całkowicie innej rotacji. Dawno nie grałem i nie wiem czy to błąd czy tak ma być z jakiegoś powodu, proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhR Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dla low lvli, jest inna rotacja, po którymś tam lvlu, będziesz miał taką, jaka jest podana na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeedQQ Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dla low lvli, jest inna rotacja, po którymś tam lvlu, będziesz miał taką, jaka jest podana na stronie. Dzięki bardzo za odpowiedź. Wie ktoś może jeszcze od jakiego lvl'a jest już w takim razie normalna rotacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 od 6 albo 10, przekonasz sie sam i tak te postacie z pre-rotacji sa lepsze do lvlowania. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.