Czaromirus Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, Ostatnio zobaczyłem w jednym pluginie fajne znaki, a jeden z nich był zapisany w taki sposób "\xbb". Skąd bać takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 jest to plugin smileychat https://www.spigotmc.org/resources/smileychat.20849/ opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaromirus Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @macjoker007 NIE! Chodzi mi o to skąd brać np. "\xbb". Żeby móc do np. messages.yml dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WileczeqPL Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Właśnie kij wie o co Ci chodzi. Masz na myśli to, że znaki specjalne (tablica znaków) nie pojawiają się w poprawny sposób, tylko po zapisie wywalają błąd? ##: Jeżeli tak, to przed zapisem zmień format tekstu na UTF-8 i wszystko powinno działać jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaromirus Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 --,-- Chodzi mi o listę, że np. jak wpiszę w jakąś wiadomość "\xbb" to wyświetli się ">>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter20 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Hmm? MyCommand: https://www.spigotmc.org/resources/mycommand.22272/ Ewentualnie napisz sobie plugin z poradników lub skrypt ale najbardziej będzie Ci najłatwiej zrobić to z MyCommand chyba |User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaromirus Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @cziter20 Co? Mi tu chodzi o listę w necie lub gdziekolwiek indziej z kodami \xxxxx do znaków np. ---------------- \xbb | >> \x69 | << ---------------- itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.