dawidhere Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tak jak w temacije jak podpiąć baze MYSQL pod Plugin "mojego znajomego" Na Hostingu pukawka prefix: host: port: password: name: user: '' co mam przepisac kompletnie sie na tym nie znam Dziękuje z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 prefix to początek nazw tabel obojętnie co dasz, reszte wypełniasz danymi od pukawki na pewno są w panelu @heheszky Może podasz dane do bazy? CUBELIST.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidhere Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Pomozesz bardzo wazne ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Z Tymi danymi to był żart, usuń ten ss! @topic prefix: host: sql.pukawka.pl port: 3306 password: haslo bazy danych name: nazwa bazy danych user: Login do bazy danych' CUBELIST.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidhere Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 skad mam wziać nazwe haslo i wgl do bazy danych tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak nie ma, sam podałeś na screenie dane do bazy, wystarczy czytać to, co jest napisane w panelu CUBELIST.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.