kronos126p Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam boostowałem sobie konto na skryptach. Teraz chciałbym grać bez i moje pytanie jest takie: Nie chciałbym spaść z diaxa, i grać supportami chyba najlepiej do tego celu typu lulu, janna, znacie jakieś lepsze ? nie musi to być wyłącznie supp. Gram w tą grę 5 lat ale nie myślę czasami i po prostu musiałem grać na skryptach. Jak to moje 20 konto jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTreeemeR Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 spadnij cieciu, c**j nas boli twoja historyjka, mam nadzieje ze dostaniesz bana boostowany d5 na skyptach czekam na punkty @moderacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Porażka typie. Jak masz jakieś resztki honoru to usuń to konto i graj od nowa (SAM). Jak tak zrobisz to liczę miłej zabawy w bronzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premul Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zależy wszytko na jakim poziomie grasz, jeśli grasz jak wysoka platyna to jakoś powinieneś sobie dać radę na linii [jakiejkolwiek] ale jeśli niżej to spadniesz raczej niezależnie czym będziesz grał i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @premul może mu jeszcze napisz ze dobrze robi ze cheatuje i zasługuje na grę na takie rangi hmm?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiabloXPL Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Prędzej czy później i tak wyłapiesz bana. Jak już grałeś to graj dalej. Bana na 100% dostaniesz i na 101% spadniesz gdzie byś nie grał bez skryptów. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premul Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @premul może mu jeszcze napisz ze dobrze robi ze cheatuje i zasługuje na grę na takie rangi hmm?. To forum zostało stworzone by dzielić się cheatami więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTll Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 O kurde niech sie zabije wkoncu cheatowal w grze, W GRZE OMG W MOIM LOLU, ja cieeeeee, widze, ze macie bardzo barwne zycie prywatne. " Lol= My life".A wracając graj tym co jest w mecie, jest dużo op picków, które robią grę niezależnie czy dobrze gramy czy słabo. Możesz brać też łatwe postacie typu darius etc.A dobry bohater na suppa Thresh ( nwm jak to sie pisze po kilku latach gry ), karma, janna. Teraz głównie na suppie królują AP suppy, Brand teżmoże się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamFoxit Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Czegoś tu nie rozumiem... Czemu za pomocą skryptów wbiłeś wysoką dywizje, w której z góry wiadomo, że nie dasz rady się utrzymać tylko po to żeby przestać na nich grać i sobie nie radzić? W sumie dobrze, że chcesz przestać grać na skryptach, ale fajnie by było gdybyś grał na swoim poziomie żeby nie psuć zabawy innym. Na twoim miejscu założył bym nowe konto i wbił dywizje uczciwie. Skrypty odbierają cały fun z gry, ale żeby nie dostać punktów zasugeruje ci granie Janną, Leoną czy chociażby Soraką - są to stosunkowo łatwe supporty, jednak i tak wątpię, że dasz rade się utrzymać oraz, że nie dostaniesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.