bananxX Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 witam mam taki problem jak to naprawić pomorze ktoś ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dodawałeś jakieś cheaty? Odnośnik do komentarza
bananxX Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 nie nic nie dawałem ale pomogł format kompa i wgranie od nowa systemu Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Marek69x Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 witam mam taki problem jak to naprawić pomorze ktoś ? Pomorze – kraina historyczna na terenie Polski i Niemiec, u ujścia Reknicy, Odry i Wisły do Morza Bałtyckiego. Nazwa regionu (kasz./pom. Pòmòrskô, Pòmòrzé, łac. Pomerania, niem./szw. Pommern) wywodzi się od geograficznego położenia regionu, "kraina leżąca nad morzem czyli blisko morza". @Topic nie nic nie dawałem ale pomogł format kompa i wgranie od nowa systemu myślę, że sama reinstalacja klienta by pomogła. tak na przyszłość mówię :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.