Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ilaoi vs Aatrox

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Top lane lv 15-30 ranga tak do golda.

Która z nich jest wytrzymalsza ma większy dmg?

Aatrox ma podobno reworka dostać. Czy jakieś nerfy się szykują dla Ilaoi?

Opublikowano

Ilaoi ma większy dmg a Aatrox jest bardziej wytrzymały bo ma pasywkę która daje mu drugie życie. Co do aatrox'a reworka nić nie słyszałem a co do nerfów ilaoi to jest słyszane od bardzo dawna a riot nic nie robi ;).

Opublikowano

Ilaoi ma większy dmg a Aatrox jest bardziej wytrzymały bo ma pasywkę która daje mu drugie życie. Co do aatrox'a reworka nić nie słyszałem a co do nerfów ilaoi to jest słyszane od bardzo dawna a riot nic nie robi ;).

Nie powiedziałbym, że Aatrox jest bardziej wytrzymały od Illaoi, która wyciąga po 4k HP w late i po 300 heala na macke przy włączonej Rce. Nie oszukujmy się Aatrox jest po prostu za słabą postacią w obecnej mecie i jego potencjał może być wykorzystany tylko przez osobę, która już trochę nim pograła. Za to Illaoi całkiem nieźle się prezentuje ;)
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu brałbym Illaoi.

• Na low elo mało kto zawraca sobie głowę omijaniem macek
  • Dobry sustain
  • Po trafieniu "E" wygrywa większość 1v1
  • Dużo aoe obrażeń
  • Tanky
  • Trudna do zgankowania, jeżeli jest ahead

Aatrox niedługo będzie reworkowany, lepiej nie brać kota w worku, jeżeli nie ma się zbyt dużo ip do wykorzystania.

giphy.gif

Opublikowano

Sam gram illaoi od pewnego czasu i każdy mecz S.

Jest to łatwa postać tylko trzeba myśleć.

Jeśli będziesz trafiał z Q oraz robił tak aby dostawał dmg przez W to wygrasz linie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...