Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomogę przy stawianiu serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie tak jak w temacie oferuje swoja osobę do pomocy przy stawianiu serwera mu online , mam kilku letnie doświadczenie w stawianiu , mam duzo czasu wolnego , z miłą chęcią pomogę nie odpłatnie , jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na pW

Opublikowano

Ja mogę pomóc finansowo bo chce wrócić do muonline na dłużej więc można by zrobić jakiś fajny serwer więc przydało by się paru starych lisów że świata muonline jak coś pw.

Opublikowano

Witam serdecznie tak jak w temacie oferuje swoja osobę do pomocy przy stawianiu serwera mu online , mam kilku letnie doświadczenie w stawianiu , mam duzo czasu wolnego , z miłą chęcią pomogę nie odpłatnie , jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na pW

TRYSTIAN KRUL SERWRUF XDDDD 

GOLD MU COMBACK ! :D

Opublikowano

Witam. Potrzebuję osoby która zna się na stawianiu, chciałbym postawić dobry drugi sezon. Od siebie oferuję finanse na serwer, strone i zabezpieczenia. Pozdriawam. Kontakt pw albo gg 8416358, fb: Hubert Cieński.

Opublikowano

Witam. Potrzebuję osoby która zna się na stawianiu, chciałbym postawić dobry drugi sezon. Od siebie oferuję finanse na serwer, strone i zabezpieczenia. Pozdriawam. Kontakt pw albo gg 8416358, fb: Hubert Cieński.

Ja sie podpisuje pod tym tez pomoge finansowo i tez chodzi mi o drugi sezon :) w razie co pisac  PW :)

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...