Xasq Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Cześć mam problem z polska wersją wieśka. Pobrałem paczkę językową,ale spolszczyła tylko napisy. Jeżeli to ma w czymś pomóc,patch to v1.31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jeżeli oryginał to nie widzę żadnego problemu, żeby zmienić język w ustawieniach, w samej grze Tam możesz zmienić język dialogów, jak i napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xasq Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Niestety u mnie jest tylko opcja jezyk. (kiedys widzialem jak ludzie edytowali cos w rejestrze jezeli chodzi o jezyk,moze to pomoze? ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jeżeli kupiłeś wiedźmina 3 na GOG, nie jakąś rosyjską wersje itp. To powinieneś móc zmienić. Ustaw GOG na polsko język + reinstall gry wraz z wyborem języka polskiego. Nie musisz instalować jakiś lewych paczek i bawić się w rejestrze. Podczas instalacji wybierasz język polski i tyle. A jakby jeszcze coś było to zmieniasz w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.