Warszawa1 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jeśli mam zarejestrowany numer na karte i mam 0 kasy na koncie to mi zezra z konta ojca na ktory mam numer zarejestrowany? Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Nie zeżrą nic z konta ojca. Odnośnik do komentarza
nexores2 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Nie zeżrą nic z konta ojca. Oj zależy, w sensie, że niektóre takie bajery powodują ujemny stan konta. Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja miałem ujemny stan konta tylko wtedy gdy rozmawiałem przez telefon i w trakcie rozmowy skończyła się kasa. Nie udało mi się zejść na minus gdy chciałem wysłać SMSa premium o cenie wyższej niż saldo konta - przy subskrybcjach jest podobnie, gdy kasa się skończy, kolejne SMSy nie przyjdą. Nawet gdyby stan konta jakimś cudem zrobił się ujemny, to co najwyżej na parę złotych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.