Ten100 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jak zapewne, niektórzy wiedzą w folderze: Documents\League of Legends\Replays znajdują się pliki rofl, które są ściągniętymi nagraniami z gier. Ktoś wie może jak je otworzyć? Są to nagrania sprzed tygodnia, wiec już nie mam dostępu do nich poprzez historie meczy. Mam je po prostu w folderze i chciałbym je otworzyć. Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Z tego co wiem to takich plików nie da się otworzyć żadnym programem. Była kiedyś stronka replay.gg do nagrywania swoich meczy ale już nie istnieje. Z tego co wyczytałem na stronach Riotu to jedynie klient gry ma taką funkcję otworzenia tego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten100 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No dobrze a w jaki sposób jeśli tej gry nie mam już w historii a mam ten plik(nagranie)? Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter20 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Wszystko się da wystarczy umieć. Otwórz Notepada wklej ten kod: @echo off SET install_folder=C:\Riot Games\League of Legends SET ruta=%install_folder%\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases FOR /f %%A IN ('DIR "%ruta%" /b /ad /on') DO SET version=%%A SET replay=%~f1 ECHO Version: %version% ECHO Carpeta de instalacion: %install_folder% ECHO Replay: %replay% IF NOT EXIST "%replay%" ( ECHO No existe - %replay% EXIT /B 1 ) cd /d "%ruta%\%version%\deploy" "%ruta%\%version%\deploy\League of Legends.exe" "%replay%" Zapisz plik jako .bat a potem plik z nagraniem .rofl przeciągnij na tego bata |User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.