Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam - All In One Checker : Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPC ! Mam kilka pytań odnośnie tego programu (All In One Checker - program do hakowania kont steam )

1 . Czy jest w tym jakiś wirus albo keylogger ?

2 . Czy jest to program twórców programu Cheat Engine ?

3 . Skąd oni biorą te konta, czy moje konto też może się tam znaleść ?

4 . Czy można czuć się bezpiecznym ?

PS.

Przepraszam jeżeli to pytanie dałem  nie w tej  kategorii co trzeba, jestem nowy   ;)  o.O

Siemasz!

Opublikowano

1.Tak

2.Czemu tak sądzisz?Jest on napisany jakimś językiem. np: c++,java,c#,phyton itp

3.Program to raczej pokazówka żebyś się na to nabrał i pobrał.I potem nie masz konta.

4.Tak

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

1.....

2.......

3.......

4.Tak

Tak czyli można się czuć bezpecnym  tym programem czy bez ? Bo mi chodzi o czucie się bezpiecznym z programem ...

Siemasz!

Opublikowano

1. Takie programy które służą m.in do hakowania zapewne mają wirusa, trojana keyloggera czy inne świństwo.

2. Te programy są pisane w specjalnych językach programowych typu C++, wiec wykluczone.

3. To jest zwykle oszustwo, nikt takich danych o twoim koncie nie ma.

4. Jeśli chodzi o program, najlepiej nie pobierać chyba że chcesz sie przekonać na własnej skórze.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngYeryc Chodziło mi o to że możesz się czuć bezpiecznie z swoim kontem steam a ten program to na 100% kradnie konto.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngYeryc Chodziło mi o to że możesz się czuć bezpiecznie z swoim kontem steam a ten program to na 100% kradnie konto.

Zdecyduj się, czy może czuć się ze swoim kontem dobrzr w 100% czy ten program hackuje te konta...

Opublikowano

@Adve Ten program ukradnie konto gdy się go włączy na swoim komputerze nie rozumiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...