Yeryc Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam wszystkich użytkowników MPC ! Mam kilka pytań odnośnie tego programu (All In One Checker - program do hakowania kont steam ) 1 . Czy jest w tym jakiś wirus albo keylogger ? 2 . Czy jest to program twórców programu Cheat Engine ? 3 . Skąd oni biorą te konta, czy moje konto też może się tam znaleść ? 4 . Czy można czuć się bezpiecznym ? PS. Przepraszam jeżeli to pytanie dałem nie w tej kategorii co trzeba, jestem nowy Siemasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azakv Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 1.Tak 2.Czemu tak sądzisz?Jest on napisany jakimś językiem. np: c++,java,c#,phyton itp 3.Program to raczej pokazówka żebyś się na to nabrał i pobrał.I potem nie masz konta. 4.Tak Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeryc Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 1..... 2....... 3....... 4.Tak Tak czyli można się czuć bezpecnym tym programem czy bez ? Bo mi chodzi o czucie się bezpiecznym z programem ... Siemasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adve Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 1. Takie programy które służą m.in do hakowania zapewne mają wirusa, trojana keyloggera czy inne świństwo. 2. Te programy są pisane w specjalnych językach programowych typu C++, wiec wykluczone. 3. To jest zwykle oszustwo, nikt takich danych o twoim koncie nie ma. 4. Jeśli chodzi o program, najlepiej nie pobierać chyba że chcesz sie przekonać na własnej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azakv Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @Yeryc Chodziło mi o to że możesz się czuć bezpiecznie z swoim kontem steam a ten program to na 100% kradnie konto. Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adve Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @Yeryc Chodziło mi o to że możesz się czuć bezpiecznie z swoim kontem steam a ten program to na 100% kradnie konto. Zdecyduj się, czy może czuć się ze swoim kontem dobrzr w 100% czy ten program hackuje te konta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azakv Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @Adve Ten program ukradnie konto gdy się go włączy na swoim komputerze nie rozumiesz? Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.