Oliwier932 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Siemka,1. Mam na serwerze SkyWars, wszystko działa i wgl tylko nie wiem jak zrobić żeby grać mógł wybrać jaką arenę chce a nie żeby randomowo dobierało. Czy da się to jakoś zrobić?2. I jeszcze jedno pytanie jak zrobić tabliczki do SkyWars żeby po prawym kliknięciu można było dołączyć na arenę?Plugin: SkyWars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jaki konkretnie jest plugin, jest dużo pluginów o tej nazwie. najlepiej po prostu go zalinkuj 1. sprawdź liste poleceń na stronie pobierania pluginu, powinno być tam polecenie pozwalające na dołączenie do wybranej areny. jeśli takiego polecenia nie ma, to inną metodą jest zainstalowanie innego pluginu 2. na stronie pobieranie pluginu jest dokładna instrukcja jak to zrobić, o ile jest to wogóle możliwe w każdym bądź razie zawsze zostają skrypty opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliwier932 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jaki konkretnie jest plugin, jest dużo pluginów o tej nazwie. najlepiej po prostu go zalinkuj Plugin ten to: https://dev.bukkit.org/projects/skywars?gameCategorySlug=bukkit-plugins&projectID=63334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpo091 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 nie znam sie na tym pluginie ale wydaje mi sie ze w configu wszystko zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.