Skocz do zawartości

Ogromny ping, bugsplaty


lathander

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

 

Mam problem od ostatniego patcha,że przy każdej możliwej próbie włączenia Lol'a z automatu wywala mi przed patcherem bugsplata..

Jeśli użyje opcji naprawy klienta to zwyczajnie pobierze się coś - wlacze gre,a w grze mam pingu 200>2k>3k itd

bez Lol'a internet działa mi normalnie,a jak już mam gre i odpala mi sie client to nagle wywala mi neta,wifi nie łączy,calkowicie jakby router siadał..

nie rozumiem o co chodzi - próbowałem cofnąc system,ale nic nie daje.

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam,

 

Mam problem od ostatniego patcha,że przy każdej możliwej próbie włączenia Lol'a z automatu wywala mi przed patcherem bugsplata..

Jeśli użyje opcji naprawy klienta to zwyczajnie pobierze się coś - wlacze gre,a w grze mam pingu 200>2k>3k itd

bez Lol'a internet działa mi normalnie,a jak już mam gre i odpala mi sie client to nagle wywala mi neta,wifi nie łączy,calkowicie jakby router siadał..

nie rozumiem o co chodzi - próbowałem cofnąc system,ale nic nie daje.

Dodaj do zapory systemowej i antywirusa client Lola, usuń całą grę (włącznie z wpisami rejestru) i zainstaluj od nowa/ewentualnie z pozycji Administratora uruchom (co pewnie i tak robisz). Jeśli to nic nie pomoże będziesz musiał skontaktować się z supportem i powiadomić ich o tej sprawie bo dziwne zajście, nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

76561198169311417.png

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

Witam,

 

Mam problem od ostatniego patcha,że przy każdej możliwej próbie włączenia Lol'a z automatu wywala mi przed patcherem bugsplata..

Jeśli użyje opcji naprawy klienta to zwyczajnie pobierze się coś - wlacze gre,a w grze mam pingu 200>2k>3k itd

bez Lol'a internet działa mi normalnie,a jak już mam gre i odpala mi sie client to nagle wywala mi neta,wifi nie łączy,calkowicie jakby router siadał..

nie rozumiem o co chodzi - próbowałem cofnąc system,ale nic nie daje.

Dodaj do zapory systemowej i antywirusa client Lola, usuń całą grę (włącznie z wpisami rejestru) i zainstaluj od nowa/ewentualnie z pozycji Administratora uruchom (co pewnie i tak robisz). Jeśli to nic nie pomoże będziesz musiał skontaktować się z supportem i powiadomić ich o tej sprawie bo dziwne zajście, nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

 

 

dodam jeszcze,że zmieniałem monitor obecnie mam monitor z przejssciówka hdmi>vga

spróbuje zreinstalować

 

Mi również wyskakuje bugsplat ale w niczym to nie przeszkadza wystarczy nadusić dont send i uruchamia normalnie

 

nie włącza się :/

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum Ogromny ping, bugsplaty   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...