Thardess Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Cześć, chciałbym wam zaprezentować mój skrypt, robiony jakies max 5 minut, myślę ,że przyda sie dla wielu osób, bo ostatnio w internecie widze ,że dużo osob takiego skrypta szuka, lub je robi, ale źle.. A wiec do rzeczy: komendy: /setspawn - permisja: spawn.ustaw /spawn - permisja: brak, mysle ze niepotrzebna W czym ten skrypt jest lepszy od innych? Chodzi o to ,że jeżeli ruszysz sie podczas teleportacji, to teleport zostaje anulowany. Kod skryptu: KLIK ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV. Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 W czym ten skrypt jest lepszy od innych? Chodzi o to ,że jeżeli ruszysz sie podczas teleportacji, to teleport zostaje anulowany. Naprawdę unikalna funkcja, zwłaszcza że w większości pluginów typu essentials ta opcja już istnieje od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuIigan222 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Cześć, chciałbym wam zaprezentować mój skrypt, robiony jakies max 5 minut, myślę ,że przyda sie dla wielu osób, bo ostatnio w internecie widze ,że dużo osob takiego skrypta szuka, lub je robi, ale źle.. A wiec do rzeczy: komendy: /setspawn - permisja: spawn.ustaw /spawn - permisja: brak, mysle ze niepotrzebna W czym ten skrypt jest lepszy od innych? Chodzi o to ,że jeżeli ruszysz sie podczas teleportacji, to teleport zostaje anulowany. Kod skryptu: KLIK Napewno każdemu sie przyda... Przecież nikt nie używa essentials. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 @up uwierz ze kilka serwerow, na ktorych gram, nie maja essentials, i maja spawn, ktory tepa od razu, mozna sie ruszac, dlatego to zrobilem, a 10 linijek kodu, az tak obciazajace nie jest. @2xup przeciez napisalem, ze kilka serwerow uzywa skryptu na spawn, a nie essentials, bo w np; corze, nie ma tej funkcji.. Lub na maly serwer lobby, tak samo sie przyda.. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KantynaLaser Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Też sądzę, że użyteczność jest zerowa - jedynie dla tych pojedynczych osób, które wspomniałeś. Zdecydowanie mógłbyś proponować nam skrypty, które będą przydatne dla większej grupy osób. Będziemy wyczekiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.