Pajmonek Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam Serdecznie Szukam darmowego i działającego bota do silkroada. Czy AgBot dalej działa ? Mbot u was dodany nie działa tak samo sbot z crackiem.... Co polecicie mi innego co na 100% za działa ? Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymk0 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jeśli obu tych botów nie potrafisz uruchomić, które w gruncie rzeczy działają, to innego darmowego bota nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmonek Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 W m bocie mam takie coś jak włączam loadera za pomocą administrator i podaję sciezke cannot find key signature. maybe client is packed. packed client is not supported pomożesz mi z tym ? Znów w Sbocie skrakowanym jak wskaże silkroad directory dostaje taki komunikat : "Unkown game version ! Assuming commonly used VSRO files. ATTENTION: Program may crash now if started with unknnown game files ! Potem bot musi być restartowany to restartuje i jak się wczytuje to zaś to samo co pisałem i w końcu komunikat "Error while opening media.pk2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.S.T.A.L.K.E.R. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W m bocie mam takie coś jak włączam loadera za pomocą administrator i podaję sciezke cannot find key signature. maybe client is packed. packed client is not supported pomożesz mi z tym ? Znów w Sbocie skrakowanym jak wskaże silkroad directory dostaje taki komunikat : "Unkown game version ! Assuming commonly used VSRO files. ATTENTION: Program may crash now if started with unknnown game files ! Potem bot musi być restartowany to restartuje i jak się wczytuje to zaś to samo co pisałem i w końcu komunikat "Error while opening media.pk2" http://www.mpcforum.pl/topic/1605428-sbot-free-100-dzia%C5%82a/ < sbot free http://www.mpcforum.pl/topic/1605423-m2bot-electus-100-dzia%C5%82a/ < mbot free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.