Thepolskicrafte Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Oddam/zasponsoruję mój serwer Oddam serwer M Dlaczego ? Nie mam już czasu aby ten serwer prowadzić, a sprzedać mi go jest trudno jako iż inwestowałem dużo pracy i czasu. Dlatego chcę go komuś "oddac". Co oczekuję ? - Chęci, chęci i jeszcze raz chęci do prowadzenia serwera. - Łatwego kontaktu - Doświadczenia w prowadzeniu serwerów - Abyś dbał o serwer, bez ale. - Bycie osobą nie niekłótliwą. - Abyś miał coś w głowię i nie był tylko częścią szarej masy jak większość naszej społeczności. - Dbanie o promowanie serwera i jego rozwój. Co oferuję ? - 2 Domeny - Fanpage - Teamspeaka - Stronę www z sklepem - Łatwy kontakt. - Zawszę gotowy do pomocy jak i wsparcia. - 75 % zysków idzie dla ciebie. - Sponsoring tak długo aż nie zobaczę że straciłeś chęci. Jesteś Gotowy na tak wielkie zadanie ? Masz Doświadczenie ? To zapraszam do kontaktu wiadomością na GG. Kontakt tylko GG. GG: 49501706 Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 http://www.mpcforum.pl/topic/1605301-zostan%C4%99-sponsorem-oddam-serwer/#entry13517831 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.