Emos76 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie łączy drugiego vps ( z botem ) z mysql: Witam o tuż problem wygląda tak mam 1 vps gdzie jest teamspeak i baza mysql i mam 2 vps gdzie jest bot i mysql ( mysql na 2 jest żeby bot dział ) problem polega jednak na tym że nie łączy mi bota z mysql wszystko jest robione poprawnie i config też wypełniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Port 3306 odblokowany lokalnie?W drugim vps'ie w config'u bota podajesz ip bazy jako lo (127.0.0.1/localhost)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchomor321 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Podpinam się do pytania, mam to samo. Port odblokowany tak podaje ip bazy i nie łączy ;d Nie martwcie się o mnie, któregoś dnia wrócę, na pewno, tylko muszę wygrać ze swoimi demonami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A spróbuj pingować maszyny między sobą i zobacz czy będzie przechodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emos76 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Z mojej strony temat do zamknięcia udało mi się poradzić dziękuje za pomoc od każdego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.