DJxsebol Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak zrobić w skrypcie tak że jeżeli będziesz miał w ekwipunku End Stonea to zabiera go i odrazu daje Ende Stonea z nazwą np "elo12333' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 izi every 1 second: loop all players if loop-player has end stone named "End Stone" remove end stone from player give end stone named "nazwa" to player send "opcjonalnie" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Chyba chodzi ci o coś takiego: every 1 second: loop all players if loop-player has end stone remove end stone from player's inventory add 1 end stone named "&aEND STONE" with lore "&cJakis tam lore "to player's inventory stop ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJxsebol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @up No niestety nie śmiga http://iv.pl/images/71175091211177327968.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @up no, no, skrypt dobrze napisany. A dla ciebie przydala by sie troche znajomosc angielskiego . Zle wytabowales kod czy cos, wejdz na pastebin.com i wyslij kod ktorego uzywasz aktualnie. Ja ci go dobrze wytabuje. @Edit powinny byc 4 spacje, znaleziono wiecej. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.