jezema123 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Z racji że ludzie doceniają coś dopiero jak jest płatne - to usuwam to p...dole. Trzeba by było sprzedawać wszystkie scrackowane wersje żeby ktokolwiek tym się zainteresował a tak to. Do pieca z tym tematem i nie płaczcie później że chcecie bo tylko prywatnie.. Z resztą jak eb staff widzi te cracki to zaraz zrobią dllke każdego paid skryptu w c++ i zaprotectują vmp i gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenjour Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To jak oni te zabezpieczenia zrobili? Myślałem, że dopisują dany login do auth i wtedy Ci injectuje skrypt? Sprawdzilbym, ale dopiero jutro jest dla free EB, ale i tak preferuje PortAio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetitum Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 wkleilem addonsy do folderu %appdata%/elobuddy/addons i gdy odpalam EB nie widzi skryptow Za duża sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furiours Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 No i wiesz dziala wtedy bez zarzutow dzieki ++ """-_-''''' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
her0es Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 serio zrobili skrypty paid do EB?! Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr978 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mnie ich nie pokazuje a zrobiłem to co kazałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 serio zrobili skrypty paid do EB?! owszem zrobili Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sLnLn Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jak jest aktualnie z wykrywalnością EB? Kiedyś była tragedia, coś się zmieniło? x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezema123 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezema123 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezema123 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.