Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszenie Konta przeniesienie skinów

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otrzymałem bana na swoim koncie ze skinami o wartości 1700 zł i moje pytanie brzmi czy mógłbym poprosić riot o przeniesienie skinów na 2 konto ? 

Opublikowano

Witam otrzymałem bana na swoim koncie ze skinami o wartości 1700 zł i moje pytanie brzmi czy mógłbym poprosić riot o przeniesienie skinów na 2 konto ? 

tak k***a niech ci od razu przeniosa dywizje runy i postacie, trzeba bylo nie flejmić jak pajac

Opublikowano

Takiej możliwości nigdy nie było i nigdy nie będzie. Każdy by mógł sobie skiny przenosić to nie CS:GO, że możesz sobie skinki przełożyć. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

tak k***a niech ci od razu przeniosa dywizje runy i postacie, trzeba bylo nie flejmić jak pajac

Po pierwsze twoja inteligencja jest naprawdę równa zeru  mój ban moja sprawa ja tylko się pytam. 

Po drugie nie zapominaj ''Pajacu'' że jest to forum o tematyce czitów więc nie dziw się że ludzie mogą tutaj rozmawiać o czitach banach itp ?  

Po trzecie close :) 

Opublikowano

Po trzecie close :) 

Przepraszam, że wejdę jeszcze w temat. Chciałbym Ci wyjaśnić dlaczego nie ma takiej możliwości.

Wszystkie konta, które zakładamy w League Of Legends są własnością Riot Games więc każde RP, PZ i inne na Twoim koncie są tak naprawdę ich. Natomiast Ty tylko poświęcasz swój czas by coś osiągnąć na tym koncie.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...