xReMake Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mam pytanie moge zabezpieczyc swoj serwer jakoś , mam silnik spigot / 1.7.10 / gosciu pisze ze za 3sec wylaczy serwer i wywala mi serwer mozna to jakos zabezpieczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki Posejdon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dodaj jakiekolwiek info o serwerze, to nie jest forum o wróżeniu z fusów... Napisz wszystkie logi jakie są, dodaj listę pluginów, zrób coś, żeby dało Ci się pomóc, bo z aktualnymi informacjami wiemy, że go wywala i w sumie tyle... Tylko jego wywala, czy wszystkich innych? Dodatkowo totalnie nie rozumiem tego co tutaj napisałeś: gosciu pisze ze za 3sec wylaczy serwer i wywala mi serwer Następnym razem przed założeniem tematu przemyśl o co chcesz zapytać i w jaki sposób, bo ten temat został napisany w 5 sekund bez przeczytania go chociaż w połowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xReMake Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 caly serwer crashuje , wszystkich wywala i procesor 100% , pisal ze exploitem jakims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 ów wersja jest pełna kraszerów pozwalających offnąć serwer.. co możesz zrobić? zaktualizuj serwer do najnowszej dostępnej wersji ( polecam silnik paperspigot ) https://yivesmirror.com/downloads/paperspigot wgraj plugin nocheatplus w najnowszej dostępnej wersji https://dev.bukkit.org/projects/nocheatplus regularnie zgłaszaj wszystkie błędy autorom opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Unixej wydał ExploitFixera, pomagało na niektóre rzeczy o ile dobrze pamiętam, ale projekt już jest porzucony. Najlepszą opcją będzie aktualizacja do najnowszej wersji (1.11.2), ewentualnie jak koniecznie potrzebujesz wsparcia wersji 1.7, to użycie ProtocolSupport. TacoSpigot or PaperSpigot, ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.