Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na nowy drop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ciekawy pomysł na nowy drop i chciał bym się nim podzielić.

Wygląda to tak, na serwerze jest bardzo dobrze stworzony plugin na drop który polega na tym że gdy wbija gracz powiecmy lvl 30 to % dropu zmienia się o 3% większy gdy gracz wbije lvl 60 to % dropu zrasta wyżej i zamienia sie na drop bloków oraz dodaje kolejne rzeczy typu neter gwiazda itp itd. A gdy gracz otrzyma lvl 150 to otrzymuje magiczny set automatycznie który posiada różne efekty.

PS: Z lvl to zależy od was jaki ustawicie aby sie drop zmieniał.

Opublikowano

Ten lvl to nie z expa tylko jakiś lvl pod komendą lvl lub by pisało na czacie po prawej stronie oraz by można było go dostawać za zabićia graczy :)

Opublikowano

Pomysl nawet dobry lecz do zmodyfikowania:D bo zwiekszenie dropa o 3% to by byla przesada:b jezeli by to przemyslec to moze cos fajnego wyjsc

Opublikowano

coś jak plugin jobs. jako taki drobny dodatek to zawsze fajna odmiana dla zwykłego dropu

tylko przydało by się nadać więcej szczegółów temu pomysłowi, żeby to miało jakiś lepszy wyraz

z tym 150lvl'em i magicznym set'em to już chyba lekka przesada.

moja ocena 6/10

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Pomysł mega! Jestem za!

Jeśli chcesz mogę w weeknd usiąść i napisać owy plugin oczywiście pomysłodawcą będziesz i jesteś ty;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Było już gdzieś coś takiego na 100%, ogólnie system levelowania jest od dawna chociażby na MCHC. 

Nic wielkiego, ale oczywiście zawsze coś ciekawszego od zwykłego dropu z kamienia.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...