Paradisex Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Moja sytuacja wygląda tak, że gdy niosę coś ciężkiego i to puszcze to mam ból w nadgarstku (góra) tak jakby mnie rwał. Nawet jak wycieram się ręcznikiem to czuję lekki ból. Normalnie mogę nim ruszać itd. Byłem u lekarza niby przeciążony, ale dał mi tylko 2 dni wolnego, a mówił że nadgarstek potrzebuje tydzień regeneracji. Jutro pójdę ponownie do lekarza... Ktoś miał taki uraz nadgarstka? Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie miałem ale https://www.youtube.com/watch?v=rsRaPGZ275k to może się przydać. Odnośnik do komentarza
aresorek Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Uraz, czy też nie, to tak- mnie też boli od czasu do czasu, ale to przez siłownię Polecam właśnie robić to co pan w filmiku wyżej. Uwierz, czasami pomaga. Nawet jakbyś miał tak sobie robić raz na dwa dni. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.