Ni0sz3K Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam, Zastanawiam się nad kupnem nowej postaci za 4800 ip na topa, kogo wybrac do golda? Myślałem nad carry topem czyli fiora lub irelia,albo typowym tankiem z cc - nautiliusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja polecam ci tanka na topa gdyż jest meta na kamienie na topie. A też jest czasami taki team ze nie dogadasz się żeby support lub jungle wzięli tanka i wtedy jesteście w dupie bo brakuje wam tanka.A jeśli chodzi o inne champy za 4800 polecam Trundle/Nautilius/Maokai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupik Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jeżeli w ogole myślałeś o Fiorze to śmiało kupuj ją. Pograj troche na normalach i ograj się z postacią, dobry gracz Fiory na prawdę potrafi przechylić SAM szale zwycięstwa. Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?Właśnie mnie znalazłeś!Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.Lupik - Usługi kodowania stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proceder. Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ogólnie teraz jednym z lepszych top lejnów jest Quinn, na takim elo jak gold, ludzie nie myślą.Bierzesz ignita i jeżeli dobrze zagrasz pierwsze levele to masz na instancie wygranego topa. Pod letality świetnie działa na matchupy na typowe tanki, maokaie, nautiliusy etc. W miarę szybki push, dzięki czemu mozesz spushować przeciwnika i udać się na jakis roam na mida / drake. Rivenka na goldy też wydaję się świetna, wysraczy, że nauczysz cancelować autoataki i już połowa sukcesu. Golem : Maokai, Nautilius. Carry : Quinn flash, ignite ; Riven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premul Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja polecam rene. Mobilny,ma stuna i ludzie nie potrafią na niego grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoooszek Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Darius? Postrach silverów (w tym i mój), cięzki do zabicia, duże dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryk Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na poziom golda, osobiście wybrałbym Quinn. Jednakże, jeżeli chciałbyś dołożyć trochę ip, polecam Ci kleda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Cały czas możesz grać jak dla mnie Fiorką - duży potencjał do outplayowania każdego po wymasterowaniu. Minusem jest właśnie ten brak CC, ale pod CC polecam Ci Maokaia - nie skontrujesz jego W, dużo slowów, bardzo wytrzymały, łatwy, przyjemne wymiany i waveclear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.