Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800 top

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem nowej postaci za 4800 ip na topa, kogo wybrac do golda? Myślałem nad carry topem czyli fiora lub irelia,albo typowym tankiem z cc - nautiliusem.

Opublikowano

Ja polecam ci tanka na topa gdyż jest meta na kamienie na topie. A też jest czasami taki team ze nie dogadasz się żeby support lub jungle wzięli tanka i wtedy jesteście w dupie bo brakuje wam tanka.A jeśli chodzi o inne champy za 4800 polecam Trundle/Nautilius/Maokai

Opublikowano

Jeżeli w ogole myślałeś o Fiorze to śmiało kupuj ją. Pograj troche na normalach i ograj się z postacią, dobry gracz Fiory na prawdę potrafi przechylić SAM szale zwycięstwa.

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

Ogólnie teraz jednym z lepszych top lejnów jest Quinn, na takim elo jak gold, ludzie nie myślą.
Bierzesz ignita i jeżeli dobrze zagrasz pierwsze levele to masz na instancie wygranego topa.

Pod letality świetnie działa na matchupy na typowe tanki, maokaie, nautiliusy etc.

W miarę szybki push, dzięki czemu mozesz spushować przeciwnika i udać się na jakis roam na mida / drake.

Rivenka na goldy też wydaję się świetna, wysraczy, że nauczysz cancelować autoataki i już połowa sukcesu.

Golem : Maokai, Nautilius.

Carry : Quinn flash, ignite  ; Riven

Opublikowano

Na  poziom golda, osobiście wybrałbym Quinn.

Jednakże, jeżeli chciałbyś dołożyć trochę ip, polecam Ci kleda :)

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Cały czas możesz grać jak dla mnie Fiorką - duży potencjał do outplayowania każdego po wymasterowaniu. Minusem jest właśnie ten brak CC, ale pod CC polecam Ci Maokaia - nie skontrujesz jego W, dużo slowów, bardzo wytrzymały, łatwy, przyjemne wymiany i waveclear.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...