kartar Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Czy skin ma wpływ na rozrzut broni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haSKI_PL Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 "Boże widzisz i nie grzmisz" Nie, skin do broni to tylko kosmetyka. MÓJ PC MSI B150m MORTAR , I-5 6400 2.7 GHz, EVGA GTX 960 4GB, 8GB RAM-u, beQUIET SHADOW ROCK 2, WESTERN DIGITAL BLUE 1TB HDD, GOODRAM 250GB SSD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos9090 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 skin dodaje tylko mózgu dodatkowego powera,ale w broni nie,jak się gra ulubionym skinem to wiadomo że się czuje moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morning Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie pierdolcie głupot ! Jeżeli masz drogi skin to wiadomo że wszystko wchodzi bo broń ze skinem jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos9090 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie pierdolcie głupot ! Jeżeli masz drogi skin to wiadomo że wszystko wchodzi bo broń ze skinem jest lepsza. ale broń ze skinem fizycznie pikselowo daje tylko wygląd = fizycznie nic nie podnosi od tej czarnej broni bez skina i to trzeba rozdzielić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarez211 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 To się drogi kolego nazywa "efekt placebo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 CO KURWW XDDD Myślałem ze nic mnie nie zaskoczy a tu proszę. Jakby wpływał to byłaby to gra p2w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSeligus Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 alo alo alo walwe prosze pszyjechac na piaski2 mam tu dragun lura a szczylam tak samo chu..owo jak wczesniej!!!!!!!!!!!1111!!1!!1one one one one !!!!111!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FailStunt Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Po jaką cholerę pod tak banalnym pytaniem jest aż 7 takich samych odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCPr0 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Powiem Ci tak, nie dodaje NIC do gry, ale jak dla mnie różnica jest duża. Jakieś takie pobudzenie i widocznie lepiej Ci idzie, przynajmniej mi, co nie zmienia faktu, że tak naprawdę skiny dają TYLKO WYGLĄD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.