Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPN blokuje wejscie na serwer

grzmot760

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj mniewam taki problem że jak tylko połączę sie na serwer wywala mnie po 5,10 sek przebywania na nim. Wyskakuje mi powiadomienie  "wykryto hakjera wylacz vpna i wroc ponownie!". Na komputerze nie mam żadnego vpna  i zawsze załączałem TS3 normalnie, a dzisiaj jeszcze miałem taki problem że w ogóle nie mogłem uruchomić TS ale to już naprawiłem ściągając starszą wersje TS i na dzień dzisiejszy mam wersje 64-3.0.19.4

Opublikowano

Gdzie mieszkasz ?. Jeśli po za polską słyszałem ze czasami inne kraje łapie jako VPN. Lub komputer ma czasami sam opcje VPN'a w ustawieniach może się przez przypadek uruchomiło.

Opublikowano

Mieszkam w polsce. Moge też ułatwić co nieco i powiem co zrobiłem.

1. Przeinstalowałem ts3 

2. Usunąłem z rejestru stare ustawienia TS3 

3. Usunąłem z Avasta security line czy jakoś tak 

Opublikowano

\Wchodząc na serwery masz polską czy inną flagę? Możliwe że Twój dostawca bierze IP z innego kraju i stąd dziwnym trafem łapie jako VPN'a.

Opublikowano

Witaj,

To nie chodzi wcale o lokalizacje użytkownika a o otwarte porty po stronie dostawcy internetu zapewne kolega posiada internet od jakiegoś prywatnego dostawcy "osiedlówka" i będzie go wywalać polecam Ci zmienić serwer lub skontaktować się z administratorem serwera i poprosić o nadanie rangi na ignorowanie bota.

Opublikowano

Witaj,

To nie chodzi wcale o lokalizacje użytkownika a o otwarte porty po stronie dostawcy internetu zapewne kolega posiada internet od jakiegoś prywatnego dostawcy "osiedlówka" i będzie go wywalać polecam Ci zmienić serwer lub skontaktować się z administratorem serwera i poprosić o nadanie rangi na ignorowanie bota.

No zgadza sie xD internet mam od prywatnego dostawcy serwera nie moge zmienić bo siedzę tam z całą gildią ale spróbuje sie dogadać 

Wielkie dzięki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...