LoloSkill Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam wszystkich Ostatnio trochę sobie boce na globalu tylko i wyłącznie dla siebie i szukam odpowiedzi jak najszybciej zarobić. Przeszukałem pół internetu i nie potrafię znaleźć satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Szukam sposobów na wyższe lv gdzieś gdzie da się dobrze zarobić. Jakie macie pomysły? Odnośnik do komentarza
peter1234 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 co masz na myśli wyższy lvl? Jak 95+ to na mapki 95+ zbijać metki, bossy. Jeśli chodzi o mniejsze to mocno dochodowa jest alchemia lub też możesz robić kryształy energii. Expić postaci do 20 lvl i mieszać zbrojki 34 lvl, ulepszać i sprzedawać. <p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p> Odnośnik do komentarza
LoloSkill Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Chce wykupić wersje premium m2boba i szukam sposobu aby zakup jak najszybciej mi się zwracał (w przeliczeniu na yangi na alledrogo) Wyższy lv to miałem coś na myśli 40/50 lv juz. Własnie chodziło mi o coś w stylu alchemia tylko gdzie? A może jeszcze inne sposoby? Odnośnik do komentarza
P3TERR Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Trudny loch malp - na koncu. Mozesz tez sprobowac w ostatniej komnacie w swiatyni hwang. Odnośnik do komentarza
ledinos Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nikt Ci nie powie jak zarabiac, sam musisz na to wpasc. Przy dobrych wiatrach na 1 koncie m2 boba mozna do 200 zl dziennie wyciagnac, takze przelciz to sobie w stawce miesiecznej Odnośnik do komentarza
LoloSkill Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A trudnym lochu na jakim lv i czy łatwo jest tam dostać bana? Często tam GM zagląda? Odnośnik do komentarza
AtlantisMT2 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Orientuje się ktoś czy na m2bob można zrobić by ten WH się nie kręcił? idzie świra dostać od tego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.