Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić rangę przyjaciel kanału?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, mam pytanie jak zrobić rangę na przyjaciel kanału?

Jeżeli ktoś zna odpowiedź na ten temat proszę pomóc!

Opublikowano

Dodaj rangę w strefie rang kanałowych i nadaj uprawnienia jakie chcesz aby miał? 

bd2d4169a3b497453da8a489be74cc0c.gif

Jak nadal nie wiesz jak to powiedz jakie miałby mieć uprawnienia... 

Opublikowano

Jak zrobić rangi wiem, ale nie mogę stworzyć rangi przyjaciel kanału, czyli że daje komuś taką rangę i ten może wejść na kanał który ma 0/0. Po prostu przyjaciela kanału ;P

Opublikowano

Ignorowanie hasła kanału

b_channel_join_ignore_password

Ignorowanie maksymalnej ilości użytkowników na kanale

b_channel_join_ignore_maxclients
Opublikowano

Tak jak u góry napisał TermalQ.

Możesz jeszcze dodać tą permisje: i_channel_join_power na wartość samych dziewiątek lub 100. :)

Opublikowano

W zależności co chciałbyś, aby ranga przyjaciel robiła.

Jeżeli może wchodzić na każdy kanał ustawi join power na 100 oraz zaznacz ignore channel max client

Jeżeli możesz pisać do każdego i_client_private_textmessage_power na jak najwyższą wartość.

Jeżeli może kickować/banować to ustawić kick power oraz ban power na 74.

Opublikowano

Tylko ja mam taki problem że mam tylko dwie grupy Grupa serwera i grupa kanału, tam nie ma żadnej opcji "b_channel_join_ignore_maxclients". Oraz nie mam linijki "szukaj" czyli że jak wpisałem tam join to miałem opcje join...Nwm od czego to zależy, jak by ktoś przy tym mi pomógł bym był bardzo wdzięczny!

Opublikowano

Tylko ja mam taki problem że mam tylko dwie grupy Grupa serwera i grupa kanału, tam nie ma żadnej opcji "b_channel_join_ignore_maxclients". Oraz nie mam linijki "szukaj" czyli że jak wpisałem tam join to miałem opcje join...Nwm od czego to zależy, jak by ktoś przy tym mi pomógł bym był bardzo wdzięczny!

Zaawansowane uprawnienia? 

d43e13bb9ea7b34e2c945f5de9a1bd77.gif

Dokładny poradnik na ten temat dostępny pod tym linkiem: Jak włączyć zaawansowany system uprawnień TeamSpeak 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...