Hardcore135 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam wszystkich... Mam problem tj. w temacie. Gre mam oryginalną z oryginalnym kluczem produktu i nigdy nie miałem z nią problemów. Dziś zainstalowałem odpalam multiplayera i wywala błąd : " Program iw3mp.exe przestał działać." I wywala do pulpitu... Dodam że single player działa normalnie... Reinstall nie pomaga, pomocy... Mój sprzęt: System WIndows 7 Ultimate SP1 64 bit Procesor Intel Core 2 Duo 4 GB RAM Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dawno temu miałem ten sam problem. Pomogło podpięcie słuchawek/mikrofonu z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza
Hardcore135 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dawno temu miałem ten sam problem. Pomogło podpięcie słuchawek/mikrofonu z tego co pamiętam Nie wiem czy mówisz poważnie gdyż nie rozumiem jaki to ma związek;p no ale sprawdziłem- nie pomogło ;( Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dawno temu miałem ten sam problem. Pomogło podpięcie słuchawek/mikrofonu z tego co pamiętam Nie wiem czy mówisz poważnie gdyż nie rozumiem jaki to ma związek;p no ale sprawdziłem- nie pomogło ;( No dziwne żebym Cię okłamał. Podłączyłeś do jacka od płyty głównej (z tyłu) czy z przodu PC? Odnośnik do komentarza
Hardcore135 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dawno temu miałem ten sam problem. Pomogło podpięcie słuchawek/mikrofonu z tego co pamiętam Nie wiem czy mówisz poważnie gdyż nie rozumiem jaki to ma związek;p no ale sprawdziłem- nie pomogło ;( No dziwne żebym Cię okłamał. Podłączyłeś do jacka od płyty głównej (z tyłu) czy z przodu PC? Najpierw z przodu potem z tyłu, ale tylko słuchawki bo mikrofonu nie mam.. Odnośnik do komentarza
RyXeL Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Zmień nazwę multi na "mohaa" czasami pomaga z niektórymi bugami.Ustaw zgodniść z xp Odnośnik do komentarza
Hardcore135 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Zmień nazwę multi na "mohaa" czasami pomaga z niektórymi bugami.Ustaw zgodniść z xp Nie pomogło ;/ Odnośnik do komentarza
RyXeL Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dodaj coda do zapory systemu. Odpalasz go jako administrator?Wklej zdjęcie tego błędu czy to jest ten zwykły błąd gdzie mozesz wysłać raport itp? Odnośnik do komentarza
deleriums Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 majnkraft lepsiejszy ;d Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.