Skocz do zawartości

[MW] Problem z uruchomieniem Multiplayer


Hardcore135

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich...

 

Mam problem tj. w temacie.

Gre mam oryginalną z oryginalnym kluczem produktu i nigdy nie miałem z nią problemów.

Dziś zainstalowałem odpalam multiplayera i wywala błąd : " Program iw3mp.exe przestał działać."

I wywala do pulpitu... Dodam że single player działa normalnie...

Reinstall nie pomaga, pomocy...

 

Mój sprzęt:

System WIndows 7 Ultimate SP1 64 bit

Procesor Intel Core 2 Duo

4 GB RAM

 

 

Odnośnik do komentarza

 

Dawno temu miałem ten sam problem. Pomogło podpięcie słuchawek/mikrofonu z tego co pamiętam ;)

Nie wiem czy mówisz poważnie gdyż nie rozumiem jaki to ma związek;p  no ale sprawdziłem- nie pomogło ;(

 

No dziwne żebym Cię okłamał. Podłączyłeś do jacka od płyty głównej (z tyłu) czy z przodu PC?

Odnośnik do komentarza

 

 

Dawno temu miałem ten sam problem. Pomogło podpięcie słuchawek/mikrofonu z tego co pamiętam ;)

Nie wiem czy mówisz poważnie gdyż nie rozumiem jaki to ma związek;p  no ale sprawdziłem- nie pomogło ;(

 

No dziwne żebym Cię okłamał. Podłączyłeś do jacka od płyty głównej (z tyłu) czy z przodu PC?

 

 Najpierw z przodu potem z tyłu, ale tylko słuchawki bo mikrofonu nie mam..

Odnośnik do komentarza
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum [MW] Problem z uruchomieniem Multiplayer   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...