Scraw Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam, szukam serwera easy i zastanawiam się nad tymi podanymi w temacie :FenekraAventus Argentus Laneris s2WalmorTylko nie wiem któy z nich jest warty uwagi, nie każdy ma licznik graczy online, a za lezy mi na ilosc przynajmniej 250+? By bylo co robić na max lv pvp, wojny, rajdy I licze też na miłą, nieprzekupną administracje Oraz nie za dużo czasowych bonusów jak miksturki na 15min za którymi trzeba biegać po serwerze pól dnia żeby ją ogarnąć Nie mówie ze nie ma być tego wcale, ale by nie było ich za dużo ;-;. Wiem, że od tego typu rzeczy jest odzielny dział jednak podaje kilka serwerów i prosze o polecenie tego któy jest wart uwagii. : ) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam, jeśli szukasz serwera gdzie mógłbyś pograć to zapraszam tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-grać-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/ Co do wymienionych serwerów - Fenekra. Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.