Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Wycena/Sprzedaż Komputera PC

Desant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Komputer PC

Metoda kontaktu: Forum

Opis rzeczy: Opis podzespołów jakie są w tym PC jest poniżej, chciałbym prosić o wycenę ich, lub całego zestawu. Jest to PC używany, otrzymałem go za darmo, a że nie jest mi on potrzebny chciałbym go sprzedać.

Oczekiwana/oferowana cena: Wasze oferty + opis dlaczego akurat tyle 

Zdjęcia/inne informacje: Brak

Procesor: AMD FX-8120 Eight Core 3.10GHz, Turbo Speed 4GHz

Ram: Kingston ACR512X64D3U16C11G 4 GB DDR3-1600 Nanya M2F8G64CB8HB5N-CG 8 GB DDR3-1333

Płyta Główna: Gigabyte GA-78LMT-USB3 v5  (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Zasilacz: Cooler Master RS-450-ACLY 450W

Obudowa: Aktualnie nie znam nazwy, jak tylko dowiem się jak się ona zwie odrazu edytuje post

Dysk twardy: Brak

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTX 750 2GB DDR5

Komputer ma ok 1 roku, obudowa jest trochę porysowana aczkolwiek, nie jest w nagannym stanie, tak samo jak podzespoły. Czekam na wycenę podzespołów, bądź całego sprzętu.

Dziękuje za waszą pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Komputer jak najbardziej ok, jak dla mnie cene którą podał pan UP bym trochę zmienił bo te 1000 zł to za mało. Ja bym chciał za niego minimum 1300 zł - niczego sobie karta, dobry procek i spora ilość ram...

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...