Posejdon133 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam. Ściągnąłem sobie dzisiaj Paczkę Huśbox 4. Pograłem na niej chwile po czym wyłączyłem Minecrafta. Następnie chciałem znowu sobie zagrać, lecz po odpalaniu mojego save'a wyskakuje mi taki komunikat: Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asrieldreemur Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Rozwaliłeś save pewnie Jak chcesz go uratować to możesz wejść w %appdata%/.minecraft/saves/twój save i skopiuj plik "region" na pulpit. Potem wejdź na mc zrób nowy świat i wyjdź z mc zanim zdążą się pojawić jakiekolwiek bloki. Teraz wejdź znowu w %appdata%/.minecraft/saves/twój nowy świat i przeżuć tam region Świat może się bagować trochę, ale przynajmniej odzyskasz swoje ity i budowle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.