Alternatyw Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Cześć, wiem, że odbiór tego filmu może wcale nie być mega pozytywny ale zbierałem się od dłuższego czasu żeby swoje wyżej wspomniane "pogawędki" wrzucić do sieci . Jako, że troszke lat straciłem w tej produkcji wydaje mi się, że śmiało mogę poruszac niektóre tematy. Pierwszy film nagrywany od X lat + pierwsze kroki z renderingiem + nagrywany o 1 w nocy dlatego mimo wszystko proszę o lekką wyrozumiałośc . Oczywiście wiem, że pewnie jest masa błędów ale mam nadzieje, że ktoś sensownie napisze co i jak. Dzięki za poświęcenie czasu Pozdrawiam i dziekuje! bez gif Odnośnik do komentarza
musicshaggy Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 O ile content jest w miarę ok, to jakość mikrofonu sprawia że po 30 sekundach słuchanie Twojego głosu stało się irytujące. Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dzieki za opinie, no niestety mikrofon jest z hedsetu wiec jakosc moze nie zaskakiwac. W nastepnym filmie postaram sie go odszumic i zrobic tak zeby bylo jak najlepiej . Co 10 subow nowy film, pomysly już są - po wczorajszym filmie przybyło 7 subów. Zachęcam 3 smiałków do subowania i lecimy z nowym, lepszym filmkiem. Pozdrawiam i Dziekuje wszystkim za poświęcony czas! bez gif Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam Ponownie! Idąc śladem komentarzy postanowiłem zainwestować w nowy mikrofon. Mam nadzieje, że jakość audio będzie teraz zdecydowanie lepsza. Zapraszam do drugiego filmu z serii Pogawędek w świecie Cs'a. Dziękuję, za wszystkie subki bo wiem, że troche z mpc ich przybyło bez gif Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Cześć, Dziękuję wszystkim za aktywność pod drugim filmem. Jakość mikrofonu zmieniła się diametralnie o czym daliście znać w komentarzach i to widać chociażby po łapkach w górę. Gdy nagrywałem drugi materiał na kanale było 13 widzów, dzień po wrzuceniu drugiego filmu już jest 22. Nieustannie się cieszę, że moja twórczość przypada niektórym do gustu i postanawiacie "zostać na dłużej" brakuje jednej subskrybcji i biorę się za nagrywanie Trzeciego filmu. Dzięki jeszcze raz! 5! https://www.youtube.com/channel/UCGWBzPp9UXa18muLj7cwNyQ bez gif Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam ponownie! Zapraszam do obejrzenia Trzeciego odcinka z Serii Pogawędek w świecie Cs'a. Dziś porozmawiamy na temat prawdopodobnie najważniejszej roli w teamie. Dziękuję każdemu za obejrzenie i wszystkim co zostaną na dłużej EDIT:// Zaraz będzie reuopload, coś się popsuło. zaraz wrzucę link Już jest, zapraszam bez gif Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 UP UP Zapraszam do trzeciego odcinla ! bez gif Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Bump! bez gif Odnośnik do komentarza
Alternatyw Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Po dłuższej przerwie powrót do systematycznych odcinków. Na sam start wzruszający odcinek o "Loopie" czyli niepełnosprawnym streamerze któremu udało spełnić się marzenia! Zapraszam do oglądania! bez gif Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.