Platoniczny Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć , Mam pytanko ,dostałem właśnie info od kumpli ,że chętnie by się wybrali na IEM'a i moje pytanie brzmi czy są dostępne gdzieś jeszcze jakieś bilety ,oczywiście na CS'A? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
EmpiUfo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Oczywiście, że nie jedynie możesz odkupić od kogoś Odnośnik do komentarza
Platoniczny Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Wie ktoś gdzie można kupić bilet na *przynajmniej na jeden dzień 03 ,04 lub 05? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Edytowałem ci posta, bo nie można prosić o takie rzeczy poza wyznaczonymi działami. Na wydarzeniach na fb związanymi z iemem są posty ludzi, którzy sprzedają bilety kilka razy drożej niż kupili, tam możesz zobaczyć. Odnośnik do komentarza
Platoniczny Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Okey ,dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza
musicshaggy Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Edytowałem ci posta, bo nie można prosić o takie rzeczy poza wyznaczonymi działami. Na wydarzeniach na fb związanymi z iemem są posty ludzi, którzy sprzedają bilety kilka razy drożej niż kupili, tam możesz zobaczyć. Co suma sumarum jest nielegalne bo odsprzedaż biletów jest możliwa tylko w tej samej cenie co w autoryzowanych punktach sprzedaży Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.