mikuss97 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Siema wszystkim Grałem w to jakieś ostatnio jakieś 4 lata temu opłaca się wrócić ? jest ktoś kto grał 4lata temu gra teraz i jak oceniacie zmiany ? Odnośnik do komentarza
VinD Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Śmiało wracaj do gry Zmiany sa na + :P " z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47 Odnośnik do komentarza
Kokos9090 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 usuneli spece i lata się z broniami epickimi typu ar-15 za nx wszystkie kidy to pokupiły,gra straciła sens na tle innych gier z lepsza grafika i bez bugów,nie polecam wracać Odnośnik do komentarza
VinD Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 usuneli spece i lata się z broniami epickimi typu ar-15 za nx wszystkie kidy to pokupiły,gra straciła sens na tle innych gier z lepsza grafika i bez bugów,nie polecam wracać proste i logiczne nie graj eli pro " z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47 Odnośnik do komentarza
Kokos9090 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 usuneli spece i lata się z broniami epickimi typu ar-15 za nx wszystkie kidy to pokupiły,gra straciła sens na tle innych gier z lepsza grafika i bez bugów,nie polecam wracać proste i logiczne nie graj eli pro nie gram wgl bo całokształt tej gry odrzuca,w combata się już nie da grać Odnośnik do komentarza
VinD Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 usuneli spece i lata się z broniami epickimi typu ar-15 za nx wszystkie kidy to pokupiły,gra straciła sens na tle innych gier z lepsza grafika i bez bugów,nie polecam wracać proste i logiczne nie graj eli pro nie gram wgl bo całokształt tej gry odrzuca,w combata się już nie da grać Jak sie nie umie grac to sie nie da xDDDDDD " z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47 Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Gra ma tendencje zniżkową ale gra się w nią teraz o dziwo dobrze, mało hackerów (może w ciągu 2 tygów spotkałem się z 4 hackerami), a rozbudowa EQ za gp zamiast za nx mnie akurat cieszy, nie trzeba w tą grę już grać godzinami, żeby mieć dobry ekwipunek Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
marcin36a Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 wracaj śmiało Odnośnik do komentarza
lelum_polelum Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 witam. Ja tak samo jak kolega, nie grałem w to 4 lata. Kiedyś byłem w Top w Polsce, a teraz jak wyglada to np, pod wzgledem lvli? cos zemienili ? tez sie wlasnie zastanawiam czy nie pobrac tego CA ponownie. Odnośnik do komentarza
-Askry- Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wracajcie do CA, ja właśnie instaluje i wiem że warto bo ostatnio grałem. witam. Ja tak samo jak kolega, nie grałem w to 4 lata. Kiedyś byłem w Top w Polsce, a teraz jak wyglada to np, pod wzgledem lvli? cos zemienili ? tez sie wlasnie zastanawiam czy nie pobrac tego CA ponownie. Level nie ma już większego znaczenie gdyż wszystko można za GP kupić (nawet dawne NX bronie) Odnośnik do komentarza
Kokos9090 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wracajcie do CA, ja właśnie instaluje i wiem że warto bo ostatnio grałem. witam. Ja tak samo jak kolega, nie grałem w to 4 lata. Kiedyś byłem w Top w Polsce, a teraz jak wyglada to np, pod wzgledem lvli? cos zemienili ? tez sie wlasnie zastanawiam czy nie pobrac tego CA ponownie. Level nie ma już większego znaczenie gdyż wszystko można za GP kupić (nawet dawne NX bronie) te najlepsze bronie dawniej epickie nadal są za nx i to grubą kase raz czy 2x w roku wtedy wszystkie dzieci to kupują i potem graj z takimi -_- combat jest nadal p2win Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.