Santiago#8 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć Powie mi ktoś czemu skrzynki z 0.03 euro chodzą teraz po 0.50? Mam ich trochę i rozważam nad ich sprzedaza bo ich i tak nigdy nie otworze „Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.” ~ Obi-wan Kenobi Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Wszystkie stare skrzynki (z cennymi skinami) będą zyskiwać na wartości dopóki nie wprowadzą jakiegoś systemu umożliwiającego zdobycie starych skinów. Poza tym możliwe jest, że gra więcej ludzi i jakaś część z nich chce otworzyć skrzynki dlatego ceny poszły w górę. Odnośnik do komentarza
Kondziau Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ciężka sprawa z tym hizi jest nową grą i jeszcze nia mają swoich określonych systemów, które wszyscy znają i wiedzą jak działają. Elooo Metinowe Świry! Zapraszam na mój kanał na YouTube: KONDZIAU Nagrywam serię z prywatnych serwerów metin2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.