acah Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam mam problem z moim lenovo t400 laptop się przycina co jakiś czas na 2-5 sek zmieniałem systemy na każdym jest tak samo co może być przyczyną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pewnie to COŚ co zapomniałeś zainstalować. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acah Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 To znaczy co mogłem zapomnieć zainstalować sterowniki do grafiki zainstalowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja nie wiem co ty tam jeszcze nie zainstalowałeś, jak na razie wyraźnie napisałeś że masz tylko sterowniki do grafiki. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.