MrCat313 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Edytowałem cenę Nazwa rzeczy: Konto Steam Metoda kontaktu: PW lub GG 61053864 Opis rzeczy: Konto zawiera następujące gry: Counter-Strike: Global Offensive Euro Truck Simulator 2 American Truck Simulator DiRT 3 Complete Edition Tropico 3 - Steam Special Edition LIMBO Cities: Skylines PAYDAY: The Heist The Culling Of The Cows East India Company Gold Euro Truck Simulator Euro Truck Simulator 2 - Going East! Plus kilka do 1 euro których nie wymieniłem Oczekiwana cena: 75-100zł do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soanger Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Zastosuj wzór, 5h. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCat313 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zmieniłem cenę na znacznie niższą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soanger Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.