LinuxCoders Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć napotkałem się z takim problemem że gdy próbuje włączyć gre crashuje mi ją zainstalowałem te sterowniki wszystkie co był w plikach gry, nie wiem na czym polega problem proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1973205 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Reinstalowałeś już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinuxCoders Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Reinstalowałeś już ? to 22gb :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinuxCoders Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 wtf? zaczeło działać to przez to sprawdzanie plików thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVolume Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 wtf? zaczeło działać to przez to sprawdzanie plików thx Częsty problem przy TC. Przy pierwszym uruchomieniu launcher instaluje składniki niezbędne do uruchomienia gry. Nie zawsze jednak wszystko idzie zgodnie z planem i warto sprawdzić spójność plików gry i jeszcze raz spróbować ją uruchomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.