Xel3 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nowa mapka pod wojnę gildii, przedstaw swoją opinię Minimapa : Video : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumciu Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Zawsze to jakieś inne rozwiązanie niż standardowe. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xel3 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek™ Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Kto w dzisiejszych czasach robi wojny ;v imo ładna mapka „Can you feel it? Your future, torn away. There is no escape, only oblivion.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakany Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 I bardzo fajnie bo stara mapka już się przejadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Kto w dzisiejszych czasach robi wojny ;v imo ładna mapka Mam nadzieję,że to był sarkazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xel3 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xel3 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeltaR Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Spoko mapka, ale dla mnie starej żadna nie zastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.