Baggios Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Siemka, dużo ludzi gra w diii czy juz ta gra odchodzi w niepamięć? warto zaczynać grę? i czy jest dalej AH czy to usuneli? bo coś czytałem że zostanie lub został usunięty. No i na końcu czy ta stronka jest zaufana? http://www.fabrykakluczy.pl/game/diablo-3-28/diablo-3-battlechest-diablo-3-standard-reaper-of-souls-cdkey-klucz-483.html Odnośnik do komentarza
Synek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 AH to zostało usunięte lata świetlne temu Jak dla mnie zawsze będzie warto zaczynać grę, jest wystarczająca ilość osób do zapewnienia sobie towarzyszy do wspólnej gry, a gra sama w sobie jest świetna. Na temat stronki się nie wypowiem, bo nie wiem. Odnośnik do komentarza
Press. Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja bym polecał zgarnąć sobie jakiś kumpli do gry. Samemu szybko się znudzi. Spokojnie możesz brać z tej strony. Odnośnik do komentarza
WiktoriaK Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jest bardzo duzo graczy, polska spolecznosc jest okej, przynajmniej dla mnie i fajnie sobie znalezc ekipe do gry. Odnośnik do komentarza
xPrzemekk Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ja znalazłem sobie wiele razy ekipa z która wciąż gram i jestem z nia od roku więc... Odnośnik do komentarza
nevil112 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Strona zaufana kupiłem 3/4 gry Odnośnik do komentarza
Zamocny Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jeżeli planujesz grać to poczekaj na sezon z nekromantą, wtedy masa osób wróci do Diablo, obecnie jest faktycznie z kim grać ale sama gra niewiele się zmieniła od mniej więcej roku czasu Odnośnik do komentarza
Swooneb Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Jeżeli planujesz grać to poczekaj na sezon z nekromantą, wtedy masa osób wróci do Diablo, obecnie jest faktycznie z kim grać ale sama gra niewiele się zmieniła od mniej więcej roku czasu To dobrze, że przestałem grać właśnie około rok temu :P jakby jakikolwiek handel w grze był to by może ludzi więcej grało a tak to najlepsze legendy i zestawy walają się pod skrytką bo ludzie już je mają. Grindowanie szczelin mnie nie jara. Odnośnik do komentarza
Nael Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Generalnie gra umarła, aczkolwiek od czasu do czasu sobie wchodzę popatrzeć jak zmienia się w grę do kosza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.