Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prosba xd

ohnoes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moglby mi ktos wyslac 0.01$ na paypal? potrzebuje sprawdzic czy moj "hack" dziala, bo jak na razie probowalem za 0.00 to blokuje, jak dam 0.01$ to dochodze do momentu gdzie wystarczy kliknac buy....

kbaqlw.png dziala to z paypalem, ale moge kupic np. g1 credits.

osobie ktora wysle jako 1 postaram sie(jesli to zadziala) za 0.01$ kupic vipa na wrs.

* $ = USD = dolar(0.01$ = 1 cent)

[email protected] <- moj paypal jbc.

jak ktos wysle prosze napisac swoj adres paypal.

z gory thx.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ja czekam na kase z buxa jak dla kolegi przyszło to ci prześle tyle to przecież taki majątek

Opublikowano

AŻ 2 grosze ; ] na pewno jak red sprawdzi paypala to skapnie sie i zbanuje konto ktore uzylo tego adresu. ale tak patrzac; 1 dzien vipa - 0.01$, tydzien normalnego vipa(kupionego) 4$, wiec oszczedzasz sporo xD no i ofc mozesz robic mnostwo kont z tym.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

a jak bedziesz miał kase to mógłbyś mi wytłumaczyć co ty tym hackiem mógłbyś kupić?

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ja to schakowałem i nic kasy niema

Opublikowano

do 5 dni ci wysla..

1zy7no7.jpg

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ok spróbuje jeszcze raz xDD niewiem ale raczej niewypali jak mógłbyś podać mi swoje gg na pw byłbym bvradzo wdzęczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...