Inceplic Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zapraszam na mój kanał na YouTube gdzie gram i prowadzę codziennie streamy o 22 z gry Vainglory jest to moba na androida. Już wkrótce będę grać w inne gry na Androida nad którymi wy będziecie decydować https://www.youtube.com/channel/UC2aWgu_L5KJ5F-PTmWY5DYA Odnośnik do komentarza
PanTobi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 mógłbyś przed filmem dodać ostrzeżenie "uwaga zaraz intro"... ponieważ jest straszne... całe szczęście jestem przygotowany zawsze na takich filmach i zawsze zanim się on uruchomi klikam gdzieś w środku... ale twoje intro okazało się zbyt sprytne i dojebało mi w uszy w pierwszej sekundzie... ale film możliwe że byłby przydatny ;x... gdyby tylko Tobi znał te gre którą pokazujesz... niby coś tam opisałeś... ja się na tej grze nie znam więc nie wiem czy dobrze czy źle mówiłeś ^_^ ale intro... okropne ;x... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.