Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Docker na LVLUP.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy na VPS OPENVZ da się zrobić dokera do nieograniczonej ilości music botów ? oczywiście z lvlup'a. Gdyż doszły mnie słuchy że nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

Średnio bym polecał takie rzeczy robić na tym hostingu, mialem jednego cracka z music bota i kilka razy mi zablokowali ze względu na skanowanie IP.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Średnio bym polecał takie rzeczy robić na tym hostingu, mialem jednego cracka z music bota i kilka razy mi zablokowali ze względu na skanowanie IP.

Rozumiem. Lecz już kupiłem i nie mogę cofnąć zakupu ;/. Mógłbym prosić do ciebie jakiś kontakt ?. Chodzi mi o pomoc w zainstalowaniu.

Opublikowano

Rozumiem. Lecz już kupiłem i nie mogę cofnąć zakupu ;/. Mógłbym prosić do ciebie jakiś kontakt ?. Chodzi mi o pomoc w zainstalowaniu.

Jeżeli oczekujesz pomocy to tylko w weekend. Kontakt to pw lub numer gg w profilu ;)

lubie-to-png.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalambur99 Można prosić do ciebie jakiś kontakt ? GG lub ts'a

61933622 - gg

Pomogę ci z instalacją dzisiaj, ewentualnie jak się nie wyrobię z jedną rzeczą to jutro około 14, napisz na gg.

Opublikowano

Robak. Nie sądzisz ,że najlepiej poprosić zaufaną osobę którą znasz i zna się na rzeczy? Co do tematu , nie znam się więc nie pomogę :(

Opublikowano

Bardzo dobrze wiem jak zainstalować sinusbot'a.

I nie ukradnę mu VPS'a poprzez posiadanie hasła do root'a, zapewne może je zmienić w panelu lvlup'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...