americkano Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Poszukuję jakichkolwiek hacków, botów cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoxowyWoj Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jeśli chodzi o bota to polecam PokeBotNinja-v87 sam używam i jest chyba najłatwiejszy w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MkoPixel Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 PokeBotNinja-v87 + key tutaj trzymaj jeden 4U8C7K4E1T4S8Y7G2U6H jesli nei chcesz bana ani uzywać bardzo starego api. Zdrajca MPCFORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americkano Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A co to jest to api? bo nie jestem into w temacie? i jak można je zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MkoPixel Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A co to jest to api? bo nie jestem into w temacie? i jak można je zdobyć? API to wersja Pokemon GO jesli nie masz aktualnego api to masz duzą szanse na bana jesli masz aktualne api a ja ci podałem aktualne to masz około 90% na unikniecie bana jak nawet nie wiecej. Zdrajca MPCFORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americkano Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dzięki stary, tylko coś serwery są chyba wyłączone bo nie mogę się zalogować na żadnym koncie przez ptc ;/ Ale dzięki from moutain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.