Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie drzewka się kierować

Just Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Wracam sobie do wota i widze, że doszło czeskie i szwedzkie drzewko. Czy coś z tego można wyciągnąć czy raczej słabe są ? Chciałbym poruszyć każdy rodzaj czołgu oprócz arty. Ktoś mógłby podpowiedzieć jakim drzewkiem iść niszczycielami jakim drzewkiem medami itp ? W sumie z td kow interesuje mnie amerykańska linia, ale reszty to nie mam pojęcia ;_:

Opublikowano

Medy to ofc Russia, wszystkie trzy. Lighty to lttw albo wz132. Ciężary to IS4, Maus, Type 5 Heavy i E5, jak na razie jedyne warte. Tedeki to jak tam wybierasz, ciężki i mocny czy lekki i słaby ale jak chcesz to króluje na razie Grille 15

Opublikowano

TDki:

-zrób linię do rhm (tak, do VIII-wyższych nie rób bo na wszystkie misje (poza tymi na obj260) rhm ci starczy)

HT:

-do is3 (wyżej nie róB)

-gdy zrobisz is3 to rób linię do is4 (czasem nie próbuj odwrotnej kolejności)

-linia do e5

-linia do 113

MT:

-ruskie, ruskie ruskie (jest sporo fajnych medów ale tylko ruskie linie są tak łatwe)

-do cromwella (wyżej nie)

LT:

-t54 ltwt

-wz-132

-t37

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zacznij rozwijać amerykańską linię.

Amerykańskie czołgi są jednymi z najlepszych.

A którą linię to zależy,którymi czołgami najlepiej Ci się gra,do 5 tiera,możesz to posprawdzać.

Opublikowano

Ja polecam Niemieckie drzewko czołgów, bardzo przyjemnie się gra ciężkimi i niszczycielami :)

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...