Tike Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam. Mam problem, mianowicie gdy jestem w menu i wchodzę w nagrody -> osiągnięcia, to wyświetla się wszystko jak trzeba, ale u mnie wszystko świeci się tak, jakby było już zrobione (tj. jakbym już to osiągnięcie zdobył.). Dosłownie na każdym "dziale" w osiągnięciach tak jest... Robiłem spójność plików (wiem, nic nie da, ale tonący brzytwy się chwyta ) i nic nie dało... Mam prawie we wszystkim golda, i teraz muszę latać i szukać co jest jeszcze nie gotowe... Dla tych co dalej nie rozumieją : -Nagrody -> osiągnięcia... U was to, co jest nie zrobione wyświetlane jest na szaro, u mnie normalnie, tak jakby było zrobione. Proszę o pomoc Pozdro! :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Możesz przez Steama sprawdzić osiągnięcia. Wtedy wiesz czego nie zrobiłeś Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tike Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Możesz przez Steama sprawdzić osiągnięcia. Wtedy wiesz czego nie zrobiłeś Owszem mogę. Jednak wolę mieć też spokój w cs i zamiast co jakiś czas minimalizować grę i wchodzić w Steam w osiągnięcia, sprawdzić to w CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyNot. Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Możesz przez Steama sprawdzić osiągnięcia. Wtedy wiesz czego nie zrobiłeś Owszem mogę. Jednak wolę mieć też spokój w cs i zamiast co jakiś czas minimalizować grę i wchodzić w Steam w osiągnięcia, sprawdzić to w CS Shift+Tab i odpalasz w tej przeglądarce steamowej, nie musisz minimalizować gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.