pmisiek4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Chcialbym zrobic natychmiastowe leczenie diaxami *po pierwszym kliknieciu PPM: send "&7Aby natychmiastowo sie &auleczyc &7kliknij jeszcze raz &ePPM, &canuluj &eLPM" *LPM - anuluje *po drugim PPM: heal player remove 1 diamond from player send "&eMmmmmm..." Jak to ze soba polaczyc ;p ? Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 on rightclick with diamond: if name of player's tool is "Uleczalka": if {status.d.%player%} is not set: set {status.d.%player%} to 1 send "&7Aby natychmiastowo sie &auleczyc &7kliknij jeszcze raz &ePPM, &canuluj &eLPM" stop if {status.d.%player%} is 1: delete {status.d.%player%} remove 1 diamond named "Uleczalka" from player heal player send "&eMmmmmmmm..." stop on leftclick with diamond: if name of player's tool is "Uleczalka": if {status.d.%player%} is 1: clear {status.d.%player%} send "&7Anulowano uleczalke..." stop Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmisiek4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Leci NAJ wszystko chadzia Naduzywajac twojej grzecznosci zapytam jeszcze ;p czemu gdy pisze /ulecz wyskakuje mi /ulecz <player> zamist wykonywac zadanie ? command /ulecz <player>: description: ulecz siebie/gracza aliases: heal trigger: if player is op: if argument 1 is not set: heal player set hunger bar to 10 extinguish player else: heal argument 1 set hunger bar to 10 extinguish argument 1 else: send "Nie masz permisji do tej komendy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 zmień to: command /ulecz <player>: na to: command /ulecz [<player>]: Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmisiek4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Porobieni. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.