TheDarkRider Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Cześć, mam okazję zorganizować turniej szkolny w CS 1.6, ale nie wiem jak się za to zabrać, jak ogarnąć serwer LAN, pluginy ewentualne na serwer, rodzaj rozgrywek. Proszę o wszelkie porady, poradniki. Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej. Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik. Odnośnik do komentarza
Mateusz# Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 1. Serwer LAN postawisz zwyczajnie przez New Game. 2. Pluginy nie są potrzebne. 3. Turniej MR15 (jeśli nie wiesz co to znaczy to zapraszam http://tower.org.pl/showthread.php?tid=5479) Odnośnik do komentarza
TheDarkRider Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czekam na kolejne sugestie Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej. Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.