davdog00 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam, mam pobranego Metin2Mod PL. Wczoraj śmigał pięknie, dzisiaj po zrestartowaniu komputera wywala błąd GameGuard Eror - GameGuard detects GameHack. C:\Program Files(x86)\temp\h4ckb4r\lib\player4.pyd. Czy wie ktoś jak to naprawić? Z góry dziękuję! @Edit Debil jestem i właśnie Kamer wypuścił aktualizację, dosłownie w ciągu ostatniej godziny Do zamknięcia chyba ehhh, przepraszam ;_; Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
darek7776m Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 no na kamerze juz masz ;p ja na m2bob dalej nic lipa ze szok 2 dzien bez expienie a akurat mam urlop w pracy zeby sie pobawic na bocie a tu dupa 2 dzien bez bota ;p PS: ( nie uzywal bym kamer moda szybciutki ban Odnośnik do komentarza
hendriu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Darek ja na kamerze latem ponad 2 lata i nic nie dostałem trzeba uważnym być i nic sie nie stanie czuwam... ciagle czuwam ;] Odnośnik do komentarza
Milordek666 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Niestety aktualizacja nic nie dała ;/ Nadal jest ten sam błąd ;/ Odnośnik do komentarza
davdog00 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Niestety aktualizacja nic nie dała ;/ Nadal jest ten sam błąd ;/ Dokładnie. Reotwieram, ale pół nocy mi śmigał bocik Teraz smutek i żal, wywala błąd Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
odemdokaxd Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Wiecie jak zaradzić? Mam ten sam problem ;/ Odnośnik do komentarza
SplashID Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Chyba tylko na aktualke trzeba czekac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.